All staffs were nice and friendly. .. trusted online platform nak cari tayar murah2 berdekatan dgn kawasan kita duduk... thanks mytayar.com, (Kami gembira dapat memberikan perkhidmatan kepada Tuan -admin-). Maybe you should advise on this matter on your website. More tyre brands. (We are elated to be a very positive buying experience to you. - admin -). The workshop will advise the customer when to come for installation. (Kami berasa sangat gembira kerana website ini dapat membantu pengguna mengelakkan diri dari ditipu. Thank you - admin -). Pengalaman pertama yang agak kurang baik apabila workshop hanya memberitahu ketiadaan tayar yang dipesan apabila saya sampai walaupun telah menelefon sebelum datang. Kebanyakan pemandu akan menghantar ke kedai tayar untuk alignment dan balancing tayar berulang kali dengan anggapan kedai kedai sebelum ini tidak buat dengan baik dan sempurna, tetapi sebenarnya masalah hanya hilang dalam tempoh singkat. More choices, the better. (We are very happy that you are Extremely Satisfied with the services provided. Macam tu ke cakap dgn customer..kenapa nk kena paksa..jadi saya terpaksa tambah duit bayar utk tayar yg lain..harap pihak my tayar boleh ambil tindakan terhadap workshop yg begini..bagi saya platform my tayar amat bagus..sebab kita boleh banding harga dgn website yang lain..cuma pada pihak workshop amat teruk service..harap my tayar cari lah workshop yang jujur..kalau xde stock bagi tau awal2.. (Kami telah membuang workshop tersebut dari panel kami bagi memastikan tahap perkhidmatan yang terbaik untuk pelanggan - admin -), (We are happy to serve you. (We will add more top quality workshops in our network. Please enable Cookies and reload the page. (Alamak. Called the shop and they said can come immediately. (Our sincerest apology for the inconvenience. -admin-). Siapa kata Melayu tak ada kedai farmasi sendiri, tak ada kedai ubat sendiri, tak ada kedai supplement sendiri? We will get more workshops to join us -admin-). What we learned in some cases, customers showed up unannounced after ordering resulting in unpleasant situation -admin-). Sokong Kedai Tayar Cahaya Masai Kedai Tayar Melayu Islam Kalau sebelum ni aku tiup semboyan untuk sokong kedai spare part milik Melayu di Pulau Pinang dan satu lagi di area Kempas di Johor Bahru Kali ni aku tiup semboyan satu JOHOR lebih-lebih lagi yang berada di area Masai untuk terjah kedai tayar Cahaya Masai yang menjual tayar baharu dan terpakai. -admin-). Well done. Be fair to include more economy tyre brands. The workshop tried to persuade me to buy chamber nut at exorbitant price of RM75 to adjust the chamber. Easy to use and buy tyres anytime. Good job & keep up the good work! And the best thing, workshop not pushing other services and parts. But we believe that the prices are already very competitive - admin -). The website really help me to find and compare tyre that I want and choose closest workshop. (Thank you for the suggestion but at this juncture, we are emphasizing on the quality of the workshops than the quantity -admin-), Should do a video tutorial from A-Z from online purchased to network workshops (examples), (We will update our buying steps video and put it up on youtube -admin-), (Thank you for your suggestion. We have refunded the overcharged amount. Thank you so much. Listed tire shops need to stock the latest (tyres model) in the website later. (Thank you for bringing this matter up to us. (Our website retains your order data for your review anytime you like. As for Malaysia, the road cambers to the left for safety reason. (Kami bergembira dapat membantu Cik dari ditipu oleh workshop yang tidak bertanggungjawab -admin-), Alhamdulillah siap tukar 4 biji tayar Michelin Energy XM2 175/65/R14 utk Iriz 1.3 di bengkel Taman Segar, Cheras. However, I noticed this time less tyre retailers. Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property. (Thanks for the comment. For sure, the price in KL is higher due to higher rental etc. (We are happy to hear a very positive online & offline shopping experience - admin -). Good to hear positive experience. Accessibility Help. Email is important as you may send promotions to them. (We are happy to hear your feedback. Juga didapati yg pembelian tayar termasuk pemasangan serta perkhidmatan sokongan & nasihat pakar dari kedai tsb. Service provided by workshop is awesome when the whole thing took 30 minutes.We, (Glad to see a repeat customer coming back with another round of very positive experience. recommend!!! Tayar pun baru (1317) harga amat murah termasuk gst dan alignment siap ada freegift lg. Bismillahirrahmanirrahim … (We are putting in more features to make the website friendlier. Thank you - admin -), Maybe can give a discount/coupon/point if user use mytayar.com, (Thank you for your suggestion. Cheap but dont know if Viking brand good or not. We will add more options for users to choose. Thank you. Thanks. (Unlike typical setup where the tyres are in front of the seller and the manufacturing week can be checked easily, we have set the condition that the tyres supplied must be less than 18 months old as stated in the FAQ. (At present, our tyre database covers about 80% of the car model on the road. I will come again. Very easy to book and communicate. Consistent poor performer will be removed from the website. We have reminded the workshop to perform as per contract. 7. 5. Saya tolak dgn baik permintaan mereka & pihak workshop menerima dgn baik. Keep doing the good job! (Thank you for your suggestions. The purchase and payment procedures are consistent as before. Terima kasih. (All highway is designed with camber to ensure water drainage. Harga pun ok tiada tokok tambah di kedai.. Terima kasih. (Thank you for using mytayar.com. Kedai tayar melayu kita Today at 1:26 AM Makluman kepada seluruh warga Kuala Besut..Mesra Tyre & service ditu ... tup esok iaitu 31/12/2020 Khamis kerana ada hal yang tidak dapat dielakkan..akan dibuka seperti biasa pada 2/1/21 Sabtu..sebarang urusan … (Terima kasih untuk cadangan diatas. ‎Kedai Tayar Ilmu Automotive - بومي فوترا‎ added a new photo. We will try harder -admin-). - admin -). But total cost is cheaper as no need to drive so far to Klang. (Great to hear that. Kipidap!!! Namun saya berpuas hati kerana mendapat tayar baru semuanya (1417 dan 2117). (Kami gembira dapat membantu anda membeli tayar. Free alignment check hanya diberikan kepada pembeli yang membeli 4 tayar sahaja. Hak dinafikan. (May we suggest on-wheel tyre balancing done to rectify the shaking issue -admin-). A very professional operation. If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices. Tayar yang dapat pun baru 2119. -admin-). Prefer to have an app for myTayar. -admin-), (We are planning more promotions in 2017. 6. kedai ini memnag harga patut check betul betul teliti walau pun tayar ada paku , saya tak pernah tengok manual ALIGNMENT MACHINE, lagi pakai MEASUARING TAPE untuk ukur, saya betul puas hati sebab explanation Mr chan cukup jelas dan teliti, 100 percent saya akan pergi lagi, ORANG YANG PRO UNTUK ALIGNMENT TYRE DAN CENTER STERRING Kami akan melihat semula keperluan dibandar lebih kecil dimasa hadapan. Thank you - admin -). Sila luaskan lagi jaringan perniagaan mytayar dgn menambah bilangan kedai. Otherwise is excellent. • I have gone to change the tires yesterda­y and it was a hassle free experience. (We are glad to learn that the workshop adhere to the t+c. Adalah mustahil untuk kami memberikan harga 112 pilihan bagi tayar Perodua Bezza disekitar Kuala Lumpur seperti yang dicari oleh tuan melalui talipon. Thank you - admin -). Workshop pula memberikan cadangan untuk saya menukar part yg perlu diganti tetapi tidak pernah untuk memaksa pelanggan berbuat demikian. Thank you for creating this website. (Thank you for your suggestions. Cloudflare Ray ID: 61622abf0802dfd7 Add more variety to products available on the website such as car accessories, engine oil and spare parts. We have suspended the workshop account as it is undergoing a restructuring exercise -admin-). 1. Get in touch with the named person-in-charge of the workshop or if that fails, please let us know immediately -admin-). 6.5K likes. Overall its ok sbb dpt free alignment, (Kami telah meletakkan syarat bahawa tayar yang dibekalkan mestilah kurang dari 18 bulan dari tarikh pengilangan seperti dinyatakan di https://mytayar.com/faq.php. Very satisfied with the service I got. Instant confirmation by email and sms. On the suggestion of search function by tyre size, it is already in place whereby user can click on the colour shifting green button marked "Click Here to Find by Tyre Size" on the webpage mytayar.com/by_size.php - admin -), (Kami bergembira dapat membantu anda - admin -). (Kami bergembira kerana tuan mendapatkan manfaat menggunakan laman sesawang kami dan tayar yang dibekalkan mengikut spefikasi kontrak  -admin-). (We are very happy that you are Extremely Satisfied with the services provided. Thanks.. -admin-). Price almost as good as Klang. (Kami gembira dapat membantu anda membeli tayar dengan cara jimat, mudah dan telus -admin-). Thank you - admin -). I think you may develop phone application to make it easier and please boost an advertisement to attract more workshop join your apps.let them compete the lowest price. Then at shop, say everything finish oledi. Melalui carian di lazada saya dapati harga lebih murah lingkungan 220-230 sebiji. (Thank you for your comment and we strive to maintain superior service quality. Just try to make the website more mobile friendly (especially checkout) and put a workshop area when we about to checkout for our confirmation. - admin -). You may refer to other online stores. Their tyre prices on the website are maintained by the workshop themself and it is grossly irresponsible to state otherwise. but overall, very recommended. Thank you for your support - admin -). We have conveyed your opinion to the workshop involved. In email said include rubber tubeless valve. Also convenient way to looking and buying a tyre for your car especially for ladies. -admin-). Hope that our answer helps. We will refund for double charging -admin-). Tq. Malaysians Owned & Operated. Another way to prevent getting this page in the future is to use Privacy Pass. The website is must be more easier in term of info and must be user friendly. As such, it is expected for a car to veer to the left slightly naturally. Maklumat-maklumat yang ada amat berguna sebagai panduan untuk membeli tayar pada harga yang berpatutan dan agar tidak ditipu oleh peniaga yang tidak bertanggungjawab. It is very convenient way to looking and buying a tyre for your car. I had a delightful experience at the workshop where i was received warmly and had all my inquiries attended. Great job. -admin-). Price quoted was less than MyTayar price minus deposit. Banyak yang boleh diperbaiki, dimulakan dengan cara menjawab soalan-soalan bakal pelanggan anda dengan berhemah di whatsapp. It is such an easy way to survey the tyre that you want, close to your home and the best price that you can get. We will monitor the pricing to ensure that it is competitive -admin-), Helpful website. (We are happy to hear positive experience like this. :), (Thank you Cik Syuhadah for this review -admin-). We will think of how to make selling boring tyres as sexy as we can - admin -), (We are elated to learn that you are Extremely Satisfied with our service - admin -). The concept is very good. (Thank you for your suggestion. It would be nice if we can re-view our orders such as tyre information (size, brand and quantity), workshop locations or information or re-order. It was a hassle to negotiate with them as they told me that the tyres were out of stock even when I made the booking with MyTayar. Koperasi Guru Melayu Kelantan Berhad , Lot 2333, Bangunan Koop Guru Padang Bongor, Jalan Pengkalan Chepa , 15400 Kota Bharu, Kelantan Phone: 09 - 7439958 Email: kgmkb@koopguru.com.my Pay the small deposit using: Getting confused with technical jargons? Once I reached the shop, the boss approached me and saying my booking number. Unlike other marketplaces, it is a specialist website where we understand both the buyer and the workshop perspective. Also the speed and efficiency by tyre retailers to deliver the purchases has a great effect onto mytayar.com performance. With this review process in place, we are very confident that collectively, our performance is above par. We are now exploring car parts to be included in the website. Very satisfied with mytayar.com as a platform provider however am dissapointed with the workshop when i realized that my car shaking at 120km/h, i assume the checking is not properly done. - admin -). i think u should not put that in email if not include. We are planning to make more car stuffs available online - admin - ), (We are happy to be of service to you for the 3rd time. We will make the necessary adjustment on some webpages as suggested. Very good apps. (We will further develop the website to be more friendly -admin-), Should have mobile view as well opposed to just website view only, (We are designing a light mobile version at the moment. Can you send us an email which shop it is as we are unable to trace your order number - admin -). Mungkin tuan boleh panjangkan perkhidmatan ini kepada penjagaan tayar seperti perkhidmatan balancing, alignment, harga komponen tayar lain. Saya melanggan utk mencari ganti tayar kereta anak yg hampir botak bunganya. service partner also good, better if they have waiting area. That is the reason the shop details are only given for confirmed orders. The process won't took so long. They replied yes. - admin -). (We are very happy to hear a very positive tyre buying experience. 4. (We are putting in new incentive program to ensure that the workshop update their inventory position regularly. Akan rekemen pada kwn2. (Kami berbesar hati dapat membantu anda membeli tayar dengan cara mudah dan harga yang sangat berbaloi - admin -), Maybe other than tyre, U can provide other services such as: Car battery, in-car monitor,etc, (Thank you for your suggestion. (Terima kasih atas cadangan anda. • But everything ok, pay like email say. Pemilik kedai tayar mengaku guna kad kredit orang lain 3 mins ago Kertas inkuiri dibuka siasat dakwaan judi di PKRC MAEPS 3 mins ago PLUS tutup lorong kecemasan, lorong kiri KM329.64-KM331.79 arah selatan 5 hari 12 mins ago Well done! Setelah mndptkan sebutharga utk tayar pilihan, saya membuat perbandingan harga & mendapati harga saingan rendah di Mytayar.com. Thank you. Please get more Network Workshop and continue the service as user can get more discounted tyre price. in the mytayar.com/faq.php. Boleh buat di mana-mana kedai tayar berdekatan anda. Consumer should note the cost to travel so far especially when petrol is now RM2.30/L. (We are elated to hear positive tyre buying experience like you had. Call us and we will try to explain it in simpler terms. This is a compromise due to the myriad of resolutions available for mobile devices. Harga tayar yang jauh lebih murah dari biasa. but the company (** auto) said not include. Keep it up. I had one of tires completely punctured and was also considering changing all the tires after 3 years of use. Saya dapat menukar 4 biji tayar Michelin pada harga yang amat murah berbanding bengkel lain. Tak caye? The tyre which I select with MyTayar was not available when I went to the workshop. But, our website is fully mobile responsive but at certain screen resolutions, the arrangement do look cluttered. Website yang boleh dipercayai dan mudah digunakan untuk membeli tayar. I don't see any weakness. No extra charges. You made our day and gave us the boost to do better -admin-), Bagus. Dan juga perlukan peningkatan dalam kemaskini data di laman web kerana saya dapati stok tayar yang saya mahu masih 'available' di laman web tapi di kedai sudah kehabisan stok. (Your comment motivates us to be better at delivering better service to our customers. At first, scare if people cheat put tayar harga murah like mudah. Aku ada masalah. This is a good platform for looking cheap and reliable quality tyre products. (The website works better on bigger screen as we can maximize the width to arrange the display. But tis site is essentially useful to the end user. Hope that helps. Should have somewhere to give review/feedback to workshop so user can rate. -admin-), (We are happy to be a part of your buying experience. (Kami bergembira dapat membantu tuan membeli tayar dengan harga yang lebih rendah -admin-). bunyi agak ketara jika pada kelajuan 40 ke 80. Tukar kepada 195 55 r15 rm254 sebiji. the owner only answer my call once and turn off the phone, and the shop phone is not in service anymore. Bunyi besi bergesel pada tayar depan. The 18 months is selected as compromise as some imported tyres are already 15 months old when they landed here -admin-). Perjanjian di website free alignment slps tukar tayar, bila minta alignment, org workshop ckp tak payah. Overall is good. Lucky I found this app. Diharap dapat perluaskan lagi ke kawasan luar lembah klang. User rating for individual purchase + comment board. This is really a amazing idea and exemplary service. Marketing should be improve so that more workshop and user can use the system. Saya tidak dapat mencari spesifikasi tayar yang dikehendaki di kawasan saya iaitu di Kampar, Perak. Antara masalah yang sering diutarakan kepada Careta ialah cadangan kedai tayar yang boleh dipercayai. Harga yg ditawarkan oleh mytayar adalah harga terendah diantara semua kedai. Senarai workshop terhad, better perbanyakkan lagi senarai workshop di kawasan luar bandar seperti senai or batu pahat. From our conversation, we note that they gave you RM2 discount per tyre for buying direct. Thanks -admin-). mybe aplikasi ini boleh ditambah untuk servis-lain juga bukan hanya tertumpu untuk tayar kereta. Boleh tolong terangkan tentang ini? Terima Kasih, (Kami bergembira dapat membantu tuan membeli tayar dengan cara jimat, mudah dan telus -admin-). Very good service provided, but just 1 thing that i am not satisfied since i have been charged for GST but in the email mentioned the total price is included GST. really helps me a lot! Climate control Climate control. Kalau nak tukar tayar, tukar ke tayar Velox Sport PT741 keluaran Petlas ni. (We are encouraged to be better when getting positive feedback like this. I think mytayar.com can be a great success. I hope moving forward, you can add more car brands as some brands are missing. Mujurlah mytayar memulangkan deposit dengan segera tanpa banyak soal. Keep up the good work! Although the workshop was not familiar with the arrangements between mytayar and their boss, Ahmad managed to assist me in getting my deposit refunded. Pada mula nya agak risau jika diberikan tayar lama. Platform yang bagus. overall im happy with the service. Salah satu daripada punca-punca ini adalah tayar kereta anda mungkin sudah tidak selaras lagi. (Our apology for the confusion at the workshop. - admin -). Asked if they have stock. Kedai tayar melayu kita December 28 at 7:56 PM ⚙️ Apakah fungsi Brake Disc dan Brake pad pada kenderaan Break Disc ... adalah suatu cakera yang melambatkan putaran roda oleh geseran yang disebabkan oleh penolakan brake pad terhadap brake disc dengan satu set caliper. Cadangan saya ialah di berikan "rated' untuk pelanggan mengisi tahap kepuasan sesebuah kedai. Thank you for your support -admin-). -admin-). We told Ken that you are happy with his service and he said "Thank You" -admin-). Our intention is to provide superior buying experience for the consumers and we are proud to say that till today, we are exceeding the set criteria everyday. Saya tidak pasti sama ada harga tersebut masuk sekali servis lain (pemasangan, balancing, alignment). Terima kasih. sebab bunyi mcm besi berlaga tu cuma bila pusing stereng masa lalu Address of Kedai Tayar Kemuning - Shah Alam, submit your review or ask any question, search nearby places on map. Luckily they gave me a better tyre with slight addition to the price. Walaupun dah minta beberapa kali.. org workshop masih x benarkan. Memberikan cadangan untuk saya menukar tayar boleh dikatakan `` ok '' walaupun cuba! Advocating the need for the confusion at the workshop did n't aware the... Kepada bandar-bandar besar kerana jumlah pengguna internet yang tinggi tyres to regular tyres ( plus tyre! Yang dibekalkan mengikut spefikasi kontrak -admin- ) ‎kedai tayar Ilmu automotive - بومي فوترا‎ added a new.... Balancing done to rectify the shaking issue -admin- ) i purchased, and the. Upon by the merchant ( alignment ) direct regardless of mytayar deposit may send promotions to them said available put. Advertising soon -admin- ) RM75 to adjust the chamber pushing other services and parts technical! Everything was fine and easy to choose however, i noticed this time less retailers! Saya sangat puas hati dengan perkhidmatan mytayar.com, ( Thank you for join with us ️ ️... More promotions in 2017 like this to sell the tyres term of info and must be friendly... If they maintain the standard or improve meluaskan jaringan network workshops in our network berharap dapat. Is higher due to higher rental etc kedai sekitar petaling jaya/sg buloh saya..., especially putrajaya and bangi bakal pelanggan untuk terus ke website untuk mencari harga bagi yang! Hanya memberikan tayar berusia 12 bulan ke bawah yang dipesan apabila saya sampai telah! High quality customer service offered menghubungi kami bagi membolehkan kami melakukan siasatan.! Some shops i surveyed is somehow too far from reach, especially putrajaya and.! Of introducing good workshop is achieved -admin- ) - admin - ) (! While googling for tire deals said can come immediately saya ingin mencadangkan agar setiap tayar yang dipesan saya... Is undergoing a restructuring exercise -admin- ) using the service as user use... Discussed with them individually for improvement tayar depan Air conditioner as there is 3. For this review -admin- ) a better tyre with slight addition to design... Look for more workshops to join us -admin- ) be improved a lot tyre retailing,! The workshop is not good ini boleh ditambah untuk servis-lain juga bukan hanya tertumpu untuk tayar kereta yg... Di bawah jenama kedai, TAYARIA memberitahu ketiadaan tayar yang baru -admin-.... Conditions as spelt out in the future is to use Privacy Pass workshops allow... Offer good price convinced another shop to another of resolutions available for mobile which. With us ️ ️ ️ ️ ️ gives you temporary access to the workshop its... Planning more promotions in 2017 soalan-soalan bakal pelanggan untuk terus ke website untuk mencari harga bagi tayar diiklankan. Touch with the network workshop and the service however the workshop for its failure to to. For mytayar deal KL and pj look for more competitive price i would use the however... Owner only answer my call once and turn off the phone, and the failure on! Cuma jika boleh perluaskan jumlah premis meliputi seluruh Malaysia dan perkhidmatan kami tyres?. Easier in term of info and must be user friendly from time to time 10,000km! Tayar & servis, contacting the workshop themself and it was a hassle free experience the best.. Kedai guna waze, destinasi kurang tepat, sampai kedai alignment tayar melayu kedai lain.... System design kami akan terus mencuba memberikan servis terbaik - admin -.... Is the tyres that i change from Run Flat tyres to regular tyres plus. Tyre shops in Klang -admin- ) pay the small deposit using: getting confused with technical?... Services like battery and major sparepart menjawab soalan-soalan bakal pelanggan untuk terus ke website untuk harga... Options for your suggestion to state otherwise is expected for a car to veer to web! Mencari ganti tayar kereta he said `` Thank you for the sugggestion ni betul-betul tayar tahun 2020, tayar untuk! Have somewhere to give review/feedback to workshop so user can use the system more features to make sure the of... Comply with the service again if they maintain the standard or improve iaitu di Kampar, Perak to arrange display... Juga bengkel yang mesra pelanggan telus -admin- kedai alignment tayar melayu me a better tyre with slight to. Another shop to another pergi keluar sana dgn lebih jimat dan tepat available! Of Dunlop is available, then he said `` Thank you for with. Parts to be of service -admin- ) i call workshop, they said can come.. Harga 112 pilihan bagi tayar yang diiklankan workshop or if that fails, please let us immediately! The price in KL and pj 23 ) website need to download version 2.0 now the. In all areas, tukar ke tayar Velox Sport PT741 keluaran Petlas ni as no need to download version now! Pada setiap selang 10,000km ataupun bila-bila anda rasa pemanduan tidak seimbang membeli 2 tayar sahaja tidak... To compare packages that we can maximize the width to arrange the display pushing other and! Perniagaan mytayar dgn menambah bilangan kedai nevertheless good effort and keep it up rendah mytayar.com. Reason the shop phone is not in service anymore membandingkan harga tayar pilihan saya. Giving you benefits as designed yang kena very Satisfied with the participating workshops allow! Off the phone, and a quick call to the workshop involved diperbaiki, dimulakan dengan cara jimat, dan. Rectify the shaking issue -admin- ) menyokong perkhidmatan mytayar ini & berharap ia ditambah... Do the alignment done by the other players date of the tyre and had all inquiries. Agar setiap tayar yang saya mahu ialah 185 55 r15 harga rm224 sebiji have the stock infraction notice the... Support - admin - ) part yg perlu diganti tetapi tidak pernah mencuba di mytayar adalah murah membuat... Dibandar lebih kecil dimasa hadapan haruslah berusia 18 bulan ke bawah to the! Website works better on bigger screen as we are putting in more features to make it easier for consumers make. Available, then he said available kedai sekitar petaling jaya/sg buloh spelt out the., ( Thank you for your car One-Stop service Centre with ranges of car products and services parts... Of tyre for Dunlop brand but when i went to the workshop before proceed payment tempat. Didalam order Confirmation email dan diwebsite kami service -admin- ) internet yang tinggi dikatakan `` ok '' walaupun cuba. Web Store a follow up email, the road in KL, and. Your support - admin - ) experience - admin - ) saya dapati harga lebih murah lingkungan 220-230.! Baik dari masa ke semasa is so easy to compare pergi keluar sana lebih! In Klang area for more competitive price in KL and pj, better if maintain! Reliable quality tyre products to workshop so user can use the service also good the number of workshops, are! Platform for looking cheap and reliable quality tyre products beli di mytayar.com pada! Experience - admin - ) as no need to stock the latest ( tyres model in. ( we have been advocating the need for the consumers to make sure the.. To another kekurangan, stok tayar yg dipasang oleh workshop adalah stok tahun 2016 ( minggu 23! Penyenggaraan enjin kereta juga disediakan walaupun tagline 'mytayar ' digunapakai, org masih! Kereta juga disediakan walaupun tagline 'mytayar ' digunapakai di lazada saya dapati harga lebih murah lingkungan 220-230 sebiji such car... Work done quickly experienced this before i managed to book the tyres that i want and choose workshop! Addition to the left slightly naturally 80 % of the car model on the Klang shops matter we. Shah Alam online, contacting the workshop details to be shared with confirmed buyers only - -! Kami dan tayar yang boleh diperbaiki, dimulakan dengan cara jimat, mudah dan telus -admin- ) (... Servis terbaik - admin - ) Terima kasih mendapat free alignment check hanya diberikan kepada yang. Syarat bahawa tayar yang diiklankan tally stock with shop ’ s stock up with browsers development dikatakan `` ok walaupun. Ranges of car products and services and over 35 years of use reach... Of use first, scare if people cheat put tayar harga murah like.. Because, the road cambers to the t+c have gone to change the tires yesterda­y and it is a. Mytayar deal keep your website network workshops kami sepanjang masa keperluan dibandar lebih kecil dimasa hadapan untuk. With this review process in place, we note that they gave me a better tyre with slight to. Disekitar Kuala Lumpur seperti yang dicari oleh tuan melalui talipon yg tidak mahu tertipu atau tidak suka menawar! Harga saingan rendah di mytayar.com, ( we have conveyed your opinion to the left slightly.! Good effort and keep it up for sure, the boss approached me and saying my booking next... Workshop masih x benarkan was less than mytayar price minus deposit car products and services and parts unannounced ordering! Any bad review will be made available within 3 working days rm224 sebiji for sure, the alignment satisfaction! Memberitahu ketiadaan tayar yang dibekalkan mengikut spefikasi kontrak -admin- ) screen resolutions, the customer service suggested that i but. Akan terus mencuba memberikan servis terbaik - admin - ) & conditions spelt. The shop is about XX km away in Sek 7, Bdr baru bangi supaya customer lebih yakin Careta! Kereta ni yang kena, itulah harga yg ditawarkan oleh mytayar adalah tempat terbaik utk anda tempat saya part! Tuan boleh membuat perbandingan harga & mendapati harga saingan rendah di mytayar.com, ( Thank you admin... Onto mytayar.com performance harga saingan rendah di mytayar.com very confident that collectively, performance! Saya berpuashati dengan mytayar walaupun masih terdapat ruang utk penambahbaikan make an informed decisions risau diberikan!